Continue

JEEP® RENEGADE

JEEP® RENEGADE

Fuqia dhe kontrolli

Në qytet ose jashtë rrugës në natyrë, nuk do të ketë pengesa mes jush dhe aventurës. Jeep® Renegade i ri është makina me karakteristikat më të mira të mundësive për kënaqësi të pakrahasueshme në ngarje, përfshirë këtu edhe pjesën e parë në segmentin automatik me 9 shpejtësi, inovacionin dhe të pandalshëm.
Fuqia aktive Jeep® Active dhe sistemet tërheqëse me fuqi të ulët aktive dhe sistemi i zhdërvjellët Selec-Terrain® i kontrollit të tërheqjes. Aftësia e parë e kursit për një aventurë ngarjeje të Trail Rated®.

JI I PARI: 9-SHPEJTËSI AUTOMATIKE

Jeep® Renegade i ri është SUV i parë kompakt që funksionon me 9-shpejtësi automatike që përmirëson performancën e ngarjes duke monitoruar stabilitetin të temperaturës, shpejtësisë dhe stabilitetit elektronik dhe duke ofruar më shumë se 20 harta individuale të ndryshimit për kushtet specifike të rrugës. Ky sistem i ri i marsheve garanton një eksperiencë më të përgjegjshme lëvizëse me përshpejtim më të shpejtë dhe zhvendosje më të butë, ideale për drejtimin në autostradë.

4x4 EKSTREM: SISTEM AKTIV

Për aftësitë më të mira 4 × 4 në të gjitha kushtet e ngarjes, Jeep® Renegade i ri është autentik Jeep® DNA dhe ju ofron një zgjedhje të dy sistemeve inovative të driveline: Jeep® Active Drive dhe Jeep® Active Drive Low.

JEEP® ACTIVE DRIVE

Sistemi i Jeep® Active Drive është plotësisht automatik dhe siguron tranzicion të përsosur pa ndërprerje brenda dhe jashtë makinës, me çdo shpejtësi.
Ky sistem nuk kërkon ndërhyrje nga shoferi, sjell korrigjim me rrip gjatë ngjarjeve dinamike dhe përmirëson kushtet sipas ngarkesës dhe vështirësisë së mjetit tuaj.

PERFEKT NË TË GJITHA TERRENET®

Fuqia aktive Jeep® dhe Active Drive Low paraqesin sistemin e kontrollit të tërheqjes Selec-Terrain® të markës. Selec-Terrain® ju lejon të thirrni në vendosjen e dëshiruar në ose jashtë rrugës për një performancë optimale.
Shkoni kudo, bëni gjithçka, me një zgjedhje deri në pesë cilësime të personalizuara:
Auto, Snow, Sand dhe Mud, me Jeep® Active Drive Sistemi i ulët – modaliteti Rock, ekskluzivisht në Trailhawk.

JEEP® ACTIVE DRIVE LOW

Sistemi i ulët Jeep® Active Drive ndërtohet në sistemin e Drive Active Jeep® dhe siguron një raport 20: 1 në zvarritje për aftësi 4 × 4 të vërtetë.
Ky sistem shton kontrollin në zbritje Hill-Selec-Terrain dhe modeli Trailhawk përmban funksionin “Rock” Selec-Terrain për të maksimizuar tërheqjen e rrotave dhe për të përmirësuar shtrëngimin.

QËNDRO NË KONTROLL: ZBRITJA

Kontrolli i zbritjes së kodrës (Hill Descent Control-HDC) mundëson lëshimin e qetë dhe të kontrolluar të kodrës në terrene të përafërta ose të rrëshqitshme pa nevojën për të prekur pedalin e frenave. Kur aktivizohet, makina do të zbresë të pjerrëta duke përdorur sistemin e frenave ABS për të kontrolluar shpejtësinë e çdo rrotë për të siguruar ritmin dhe momentin optimal.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?