Continue

JEEP® RENEGADE

JEEP® RENEGADE

KONFIGURIMI

Renegade New Jeep® sjell një nivel të ri të mrekullisë: projektuar për qytetin por përgatitur për më të egrën, ajo është e mbushur me detaje unike dhe emblema legjendare të dizajnit të markës Jeep®.
Në pjesën e përparme, grila me shtatë hapsira është e rrethuar nga një mburojë me ngjyrë vezullitëse, ndërsa dritat e mëdha rrethore janë ngulitur nën kofano për një pamje më të mprehtë. Sistemi i çatisë me ajër të hapur MySky është i disponueshëm në disa versione, duke ofruar pamje interesante panoramike. Renegade New Jeep® është bashkëkohor deri në detajet më të fundit.

Rrotat që çojnë më thellë

16″ Rrotat e çelikut Standardi i Sportit | 16″ Rrota alumini Standardi i Gjatësisë dhe i disponueshëm në Sport | 17″ Rrota alumini Standardi i kufizuar dhe i disponueshëm në gjatësi | 18″ Rrota alumini Disponueshmëri e kufizuar | 18″ Rrota alumini Disponueshmëri e kufizuar | 17″ Rrota alumini Standard në Trailhawk

SIPAS STILIT TUAJ TE JETESES

Si e kaloni kohën tuaj të lirë? A jeni i pasionuar pas borës apo pas xhirove me biçikleta me shokët? Cilado është mënyra juaj e jetesës, gjeni aksesin e përsosur Mopar për ju dhe Renegad-en tuaj.

IMPAKTI I DIZANJIT EMICIONAL

Të gjitha tiparet e brendshme të Jeep® Renegade përfshijnë detajet e hartuara, emërime të reja dhe me cilësi të lartë të ngjyrave dhe materialeve, artisikja dhe teknologjia, dhe zgjidhja e zgjuar e hapsirës. Pamja e saj e fortë dhe energjike i jep haraç trashëgimisë legjendare të markës, duke e prirë atë drejtë së ardhmes. Duke marrë frymëzim nga pajisjet ekstreme të sportit, tema e dizajnit është përcaktuar nga kryqëzimet e formave të buta me detaje të guximshme. Së bashku ata krijojnë një element unik të skalitur me një ndikim të fortë dhe të qëndrueshëm emocional.

NJË SHIKIM MË I AFËRT

Dorezë për mbajtjen e pasagjerëve Rreshti i dytë i ndenjëseve të ndara 60/40-të
Kutitë që rrethojnë altoparlantët e derës Punime të dallueshme

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?