Continue

Termat Ligjorë

Termat Ligjorë

Plani juaj është shitur dhe administruar nga CGSC LLC nëse ju e keni blerë atë në: Florida, Hauai, Mein, Misisipi, Montana, Oregon, Puerto Riko, Teksas, Virxhinia, Uashington ose Uajoming.

Plani juaj është shitur dhe administruar nga CGSC LLC nëse ai mbulon një automjet FCA US dhe ju e keni blerë planin në Nju Meksiko.

Plani juaj është shitur dhe administruar nga CGSC LLC nëse ai mbulon një automjet që nuk është pjesë e FCA US dhe ju e keni blerë atë në: Alabama, Kaliforni, Ilinois, Luiziana, Minesota, Mizuri, Nevada, Nju Hempshër, Nju Jork, Kaliforni e Jugut, Jutah ose Vermont.

Automjetet FCA US përfshijnë Chrysler, Jeep, Dodge, Ram, SRT, FIAT ose vetëm markat e automjeteve Alfa Romeo.
Programi i makinave Chrysler 200, Chrysler 200S, Chrysler 300C, Chrysler 300S, Glacier, HEMI, Imperial, Imported From Detroit, Mopar Vehicle Protection, ParkSense, ParkView, Pentastar, Sentry Key, SRT8, Stow 'n Go, Stow N Place, Tech Authority, Town & Country dhe Uconnect janë marka të regjistruara dhe Chrysler 300C Platinum, Keyless Enter 'n Go dhe SafetyTec janë marka të FCA US LLC.

Chrysler Capital është një markë e regjistruar e FCA US LLC dhe e licencuar për Santander Consumer USA Inc. Marrëveshjet e qirasë janë në pronësi të CCAP Auto Lease Ltd. dhe ofrohen nga Chrysler Capital.

Facebook është një markë e regjistruar e Facebook, Inc.

Logoja e Twitter është një markë e regjistruar e Twitter, Inc.

Logoja e YouTube është një markë e regjistruar e Google Inc.

Sirius, XM dhe të gjitha markat dhe logot që kanë lidhje me to janë marka të SiriusXM Radio Inc.

Bluetooth është një markë e regjistruar e Bluetooth SIG, Inc.

SmartBeam është një markë e regjistruar e Gentex Corporation.

Boston Acoustics është një markë e regjistruar e Boston Acoustics, Inc.

HomeLink është një markë e regjistruar e Johnson Controls Technology Company.

John Varvatos është një markë e regjistruar e John Varvatos Apparel Corp.

Poltrona Frau është një markë e regjistruar e Poltrona Frau S.p.A.

Logot eSSENTIAL Accessibility dhe eSSENTIAL Accessibility janë marka të regjistruara të eSSENTIAL Accessibility Inc.

Ward's është një markë e regjistruar e Penton Business Media, Inc.

Polk dhe logoja e Polk janë marka të regjistruara të R.L. Polk & Co. Consumers Digest dhe BEST BUY SEAL janë marka të regjistruara të Consumers Digest Communications, LCC, me licencë përdorimi.

Markat Beats by Dr. Dre®, Beats®, Beats Audio™ dhe logoja e Beats janë në pronësi të Beats Electronics, LLC.

Hitsville U.S.A. është një markë e regjistruar e Motown Historical Museum. Nga çmimet 10 makinat më të mira familjare në www.kbb.com të Kelley Blue Book. Kelley Blue Book është një markë e regjistruar e Kelley Blue Book Co., Inc.

Carhartt dhe logoja Carhartt C janë marka të regjistruara të Carhartt, Inc.

Nga çmimet 10 makinat më të rehatshme në www.kbb.com të Kelley Blue Book. Kelley Blue Book është një markë e regjistruar e Kelley Blue Book Co., Inc.

Blu-ray është një markë e Blu-ray Disc Association.

Adobe dhe Acrobat janë marka të regjistruara të Adobe Systems Incorporated.

Kelley Blue Book, logoja Kelley Blue Book Official Guide, KBB, KBB.com dhe Brand Watch janë marka të Kelley Blue Book Co., Inc.

Quiet Steel është një markë e regjistruar e Material Science Corporation.

Strategic Vision dhe Total Quality Award janë marka të regjistruara të Darrel Edwards, Inc.

Best Buy Seal dhe materiale të tjera të licencuara janë vula regjistrimi të certifikuara dhe marka të Consumers Digest Communications, LLC, me licencë përdorimi. Për informacionin e çmimeve, vizitoni ConsumersDigest.com.

Teksti, imazhet, grafika, skedarët e zërit, skedarët e animacionit, skedarët e videos dhe organizimi i tyre këtu, janë të gjitha subjekt i të drejtës së autorit dhe mbrojtjes së pronësisë intelektuale. Këto objekte nuk mund të kopjohen për përdorim ose shpërndarje komerciale. Përveç rasteve kur është saktësuar ndryshe, të gjitha vulat e paraqitura në faqet e internetit të FCA US LLC janë subjekt i të drejtave të FCA US LLC, duke përfshirë secilën prej markave kryesore të FCA US LLC (Chrysler, Dodge, Jeep®, Ram, SRT® dhe Mopar®). emërtimet e modelit, logot dhe simbolet e saj të korporatës.

J.D. Power and Associates dhe Initial Quality Study janë marka të shërbimit të J.D. Power dhe Associates Corporation.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?