Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

NATYRE E FRYMEZUAR NGA GARAT

Jeep® Grand Cherokee SRT® gëzon aftësi dhe karakteristika të klasit të parë, duke e kthyer Jeep® Grand Cherokee në një ndër automjetet sportivë më të fuqishëm Nuk e besoni? Le të flasim për numra. Nisja nga 0 në 100 km / h në më pak se 5 sekonda dhe me një shpejtësi maksimale prej 257 km / h, janë vetëm fillimi.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?