Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

REAGIM I MENJËHERSHËM G-FORCE

Efekti G-force, në Uconnect ™ 8.4 NAV, është në dispozicion për matjet e performancës si 0-100 dhe çerek-milje herë. Shikoni me sytë tuaj punën e shkëlqyer të Jeep® Grand Cherokee SRT® të ri. Falë Uconnect ™ 8.4 NAV ju do të jeni në gjendje të mbani gjithmonë nën kontroll statistikat e performancës në kohë reale dhe efektin G-Force të automjetit. Mësoni se si përdoret teknologjia sipas fuqisë.

TË DHËNA PERFORMANCE NË KOHË-REALE

Performance Pages Plus ofron statistika të performancës si trajtimi dinamik, frenimi, fuqia e motorit, çift rrotullimi i motorit dhe përshpejtimi.

VALET MODE

Me modalitetin Valet, HP dhe rrotullimet janë zvogëluar dhe RPM kufizohet në 4,000. Ndryshimet në drejtim, funksionet e modalitetit të drejtimit dhe kontrollimi i nisjes janë të çaktivizuara dhe ESC është vendosur në modalitet të plotë.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?