Continue

JEEP® RENEGADE

JEEP® RENEGADE

SUV-I MË I MIRË 2018

Për të tretin vit radhazi, Jeep® Renegade ka marrë çmimin nga 4×4 Magazine, si “SUV-i i vogël më e mirë i vitit”. Suksesi i Renegade është i ndërtuar mbi zhdërvjellësinë e tij. Por mos merrni vetëm fjalën tonë në konsideratë: “Renegade ka një imazh të gjerë, shumë pajisje dhe një sërë aftësish off-road, mjaftueshëm për të ngelur pjesën tjetër të klasës”, u shpreh një panel ekspertësh.

EXTERIORI, GJENI KOMBINIMIN TUAJ

Në 4 dizajne të ndryshme, 11 ngjyra të gjalla të ndriçuara dhe 9 kombinime bi-color me strehë të zezë të theksuar, Jeep® Renegade ruan ikonën e ADN-së së Jeep-it ndërsa tregon edhe personalitetin e vet jokonformist.

MAVERICKS WELCOME

Jeep® ka qenë gjithmonë në krye që nga viti 1941 kryeson rregullisht. Kombinimi i jetës së qytetit dhe ndjenjës së aventurës që Jeep® Renegade ofron, risi për markën me shtatë vende. Në pjesën e përparme, grila e famshme me shtatë hapësira është e rrethuar nga një mburojë me ngjyrë të ndritshme me të gjitha dritat e rrumbullakëta në të dy anët, të vendosura nën kofano. Harkat trapezoidale të rrotave janë një vazhdim i qartë i trashëgimisë së dizajnit të Jeep së bashku me ikonën e kontenierit Jerry që shënon llambat e pasme dhe distinktivën e Renegadës në anën e automjetit. Jeep® shkon pas dizajnit bashkëkohor deri në detajin e fundit. Ne të gjithë kemi një pjesë të Renegade brenda nesh.

Ndjehesh si në Shtëpi

Jeep® Renegade përfshin një stil të ri, i frymëzuar nga mekanizma ekstreme sportive. Karakteristikat e brendshme përfshijnë detajet e frymëzuar nga Wrangler, materiale inovative dhe teknologji më moderne. Jeep Renegade është një SUV që ndihesh si në shtëpi kudo që shkon.

GJITHÇKA, ARGËTIM, SIGURI, REHATI

Për të shijuar një eksperiencë unike të makinës është e rëndësishme të jeni të sigurt pas timonit. Jeep® Renegade i Ri është projektuar me më shumë se 60 funksione të sigurisë dhe të rehatisë në dispozicion, duke përfshirë Paralajmërimin në Advance -Plus dhe LaneSense ™ Warning-Departure-Plus. Me Jeep® Renegade, çdo moment ka rëndësi. Nuk është vetëm udhëtimi dhe zbavitja – por përvoja që i bën aventurat edhe më emocionuese. Me shërbimet e Uconnect ™ LIVE, do të lidheni me muzikë, argëtim, rrjete sociale, lajme, lundrim në internet dhe shumë më tepër. Dhe me aplikacionin Jeep® Skills, ju mund të bëni çdo udhëtim edhe më emocionues duke shënuar arritjet tuaja.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?