Continue

JEEP® RENEGADE

JEEP® RENEGADE

60 SISTEME SIGURIE

Siguria juaj qëndron në qendër të Jeep® Renegade. Me mbi 60 karakteristika të sigurisë dhe mbrojtjes, në SUV, do të ndiheni të sigurt pas timonit të Jeep® Renegade, çfarëdo që të bëni. Jeep® Renegade është i pari për të Paralajmëruar një Aksident dhe LaneSense ™, Lane Departure Warning-Plus. Funksionet janë në dispozicion të opsioneve të zgjedhura.
Jeep® Renegade ka zhvilluar një mënyrë shumë më të mirë për të përmirësuar aventurën me lehtësi, fuqi dhe fleksibilitet në bord. Keyless Enter’N Go ™ hap derën e drejtuesit në afërsi pa hequr çelësin nga xhepi. Keyless Enter’N Go ™ – nisni makinën me shtypjen e një butoni.

Jeep® Renegade është vlerësuar me çmimin prestigjioz me 5 yje nga Euro NCAP. Inovacioni i “Jeep® Renegade”, “projektimi risi 4×4″ dhe sisteme të shumta sigurie, të ofruara si standarde ose sipas kërkesës, përfshirë gjashtë airbag kanë kontribuar kështu në fitimin e këtij çmimi.

SIGURI AKTIVE

Për të shijuar eksperiencën unike të makinës është e rëndësishme të jeni të sigurt pas timonit. Jeep® Renegade është projektuar për të siguruar më shumë se 60 funksione të sigurisë, duke përfshirë paralajmërimin përpara përplasjes falë LaneSense ™ Departure-Plus.
Jeep® Renegade është vlerësuar me çmimin prestigjioz me 5 yje nga Euro NCAP. Inovacioni i “Jeep® Renegade”, “projektimi risi 4×4″ dhe sisteme të shumta sigurie, të ofruara si standarde ose sipas kërkesës, përfshirë gjashtë airbag kanë kontribuar kështu në fitimin e këtij çmimi.
Jeep® Renegade përfshin airbag në anën e përparme dhe të pasme të makinës, në pjesën anësore të vendosur afër drejtuesit, airbag anësore të vendosur në sediljet në anët e të gjithë pasagjerëve në 6 pozicione.

TEKNOLOGJIA INNOVATIVE

Falë radarëve dhe video-sensorëve, drejtuesi paralajmërohet nëse i afrohet një automjeti tjetër (ose një pengesë në rrugën e saj) dhe ju paralajmëron në shmangien e incidentit.

Sistemi ndërhyn me 3 hapa:

Hapi 1 – Paralajmërimi parashikues për goditjet/ Predictive Collision Warning: alarme të dukshme si dhe një paralajmërim i frenave nëse po i afrohet një pengese në rrugën e saj.
Hapi 2 – Ndihma e avancuar e frenimit/ Advanced Brake Assist: nëse shoferi po reagon, por nuk frenon mjaftueshëm, ABA do të rrisë presionin e frenimit për të shmangur / zbutur aksidentin.
Hapi 3 – Sistemi i zbutjes së kolizionit/ Collision Mitigation System : nëse drejtuesi nuk reagon, do të aktivizohet sistemi i frenave për të shmangur përplasjen.

Siguria në parkim

Kur vjen puna tek parkimi, e kemi të zgjidhur. Renegade disponon shumë karakteristika për një parkim sa më thjeshtë.

Me kamerën e pasme ju do të keni një shikueshmëri më të qartë, si dhe udhëzime të lëvizjes dhe drejtimit falë Dynamic Lines. Kamera rezervë e pasme e ParkView është pjesë e Paketës së Parkimit opsional, i disponueshëm në Renegade Limited dhe Trailhawk.

TEKNOLOGJIA INNOVATIVE

Falë radarëve dhe video-sensorëve, drejtuesi paralajmërohet nëse i afrohet një automjeti tjetër (ose një pengesë në rrugën e saj) dhe ju paralajmëron në shmangien e incidentit.

Duke monitoruar vazhdimisht hapësirën midis automjetit tuaj dhe të tjerëve, Blind Spot Monitoring System ju ndihmon të mbani distancën e duhur të sigurisë. Kur ndodheni në një zonë pa fushëpamje, ju njoftoheni nëpërmjet ikonave të ndriçuara në pasqyrat e pasme ose me anë të audios.

LANESENSE™ LANE DEPARTURE WARNING

Me Jeep® Renegade ju gjithmonë do të ecni në drejtimin e duhur. Korsia e automjetit monitorohet nga kamerat.
Nëse automjeti afrohet pa dashje në kufijtë e korsisë, sistemi do të paralajmërojë drejtuesin falë sistemit vizual dhe dëgjimor. Përveç kësaj, në rast të një kthese, sistemi aktivizon në mënyrë proaktive drejtuesin elektronik për të bërë një veprim korrigjues.

Kontrolli i navigimit

Kjo pajisje ul shpejtësinë e kontrollit të navigimit të paracaktuar të automjetit kur afrohet me një automjet tjetër në të njëjtën korsi ose kur një automjet tjetër futet në të njëjtën korsi. Sistemi do të përshpejtojë shpejtësinë. Kjo është veçanërisht e dobishme kur drejton në kushte të vështira meteorologjike ose në situata ku vizioni i fushëpamjes është i kufizuar.

Zgjero fushëpamjen! Me kamerën e pasme ParkView ju do të keni shikueshmëri të përsosur kur të ktheheni dhe orientoni drejtimin e lëvizjes në sajë të Dynamic Lines.

KEYLESS ENTER-N-GO ™

Modeli i ri Renegade është projektuar për të pasur si qëllim kryesor sigurinë tuaj, madje edhe për çelësin. Kur hyni në automjet, një sensor elektronik do të zbulojë nëse çelësi figuron i juaji dhe më pas ju lejon të nisni veturën thjesht duke shtypur butonin Start & Stop. Përveç kësaj, motori do të njohë çelësin tuaj personal. Nëse zbulohet që çelësi është i pasaktë, motori do të mbyllet pas disa sekondash.

Më e sigurt se sa e imagjinoni

Renegade ju ndihmon të përfitoni sa më shumë nga çdo drejtim dhe përfshin karakteristika të ndryshme të sigurisë së ADN-së së Jeep®, si Hill Start Assist (HSA) për të zbritur lehtësisht rrugët e pjerrëta ose për të filluar drejtimin drejt shtigjeve dhe me presionin e gomave (TPM) që ju informon kur presioni është shumë i ulët.
Për më tepër, në sajë të Sistemit Elektronik të Ndjekjes së Automjeteve Mopar® ju do të keni një sistem gjurmimi të automjeteve të vjedhura me mbikëqyrje në mbarë vendin duke përfshirë 24 orë dërgimin e urgjencës 24 orë në javë, njoftimin e mbërritjes / nisjes dhe njoftim për shpejtësinë.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?