Continue

New Jeep Compass 4xe Rechargeable Hybrid

New Jeep Compass 4xe Rechargeable Hybrid

Mbrojtje inteligjente

Udhëtoni me qetësi falë Jeep ® Compass 4xe, i pajisur me të gjitha sistemet më të fundit të ndihmës së drejtuesit për të garantuar sigurinë e pasagjerëve në automjet dhe automjetet afër.

Kontrolli i drejtimit përshtatës me funksionin "Stop & Go"

Duke përdorur këtë sistem të avancuar të kontrollit elektronik, Adaptive Cruise Control automatikisht ndryshon shpejtësinë e automjetit për të ruajtur një distancë të sigurt dhe të mjaftueshme nga automjeti përpara.

Paralajmërimi i nisjes nga korsia

Qëndrimi në korsi nuk ka qenë kurrë më i lehtë, falë paralajmërimit të largimit nga korsia: shoferi merr njoftime vizuale ndërsa sistemi korrigjon automatikisht trajektoren e automjetit.

Gjithmonë vigjilent

Jeep ® Compass 4xe është i pajisur me teknologji që vëzhgon drejtuesin, testojnë vigjilencën e tyre dhe frenojnë automatikisht nëse është e nevojshme. Ato ndihmojnë në ruajtjen e një niveli optimal të sigurisë për drejtuesin dhe automjetet e tjera në afërsi.

Njohja e shenjave rrugore

Në rrugë, një aparat fotografik i montuar përpara mund të lexojë dhe interpretojë shenjat e trafikut, duke përfshirë kufijtë e shpejtësisë. Kufiri i shpejtësisë shfaqet më pas në panelin dixhital të instrumenteve, për të informuar shoferin dhe për t’i inkurajuar ata që të drejtojnë automjetin në mënyrë të sigurt.

Njohja e shenjave rrugore

Në rrugë, një aparat fotografik i montuar përpara mund të lexojë dhe interpretojë shenjat e trafikut, duke përfshirë kufijtë e shpejtësisë. Kufiri i shpejtësisë shfaqet më pas në panelin dixhital të instrumenteve, për të informuar shoferin dhe për t’i inkurajuar ata që të drejtojnë automjetin në mënyrë të sigurt.

Kufizues inteligjent i shpejtësisë

Kur identifikohet një shenjë e kufirit të shpejtësisë, kufizuesi inteligjent i shpejtësisë rregullon automatikisht shpejtësinë pa ndërhyrjen e drejtuesit sipas konfigurimit të zgjedhur.

 

Siguria në shërbimin tuaj

Jeep ® Compass 4xe përdor kamerën e përparme, softuerin e njohjes së imazhit dhe sensorë të shumtë për të parë dhe zbuluar ndryshimet ose rreziqet në rrugë. Ai merr sinjalizime audio, vizuale dhe korrigjon trajektoren duke përdorur frenat për t’ju lejuar të drejtoni në mënyrë të sigurt, pavarësisht rrugës.

Detektor i përgjumjes

Drejtuesi duhet të qëndrojë vigjilent pas timonit. Kjo është mënyra më e lehtë për të zvogëluar rrezikun e aksidenteve. Compass 4xe Hybrid është i pajisur me një detektor të përgjumjes së drejtuesit që krahason të dhënat e menjëhershme me 7 minutat e mëparshme për të vlerësuar vazhdimisht nivelin e vëmendjes së shoferit. Nëse niveli i vëmendjes është nën pikën referuese, sistemi shkakton alarme vizuale dhe dëgjimore për drejtuesin që të bëjë një pushim.

Frenim emergjent autonom me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve

Frenimi në kohën e duhur mund të bëjë ndryshim të madh në një aksident. Jeep ® Compass 4xe Plug-in Hybrid përdor kamerën e montuar në pjesën e përparme të automjetit dhe sensorët përreth automjetit që zbulojnë automjete të tjera, pengesa dhe veçanërisht këmbësorët. Mund të shkaktojë frenim autonom në rast emergjence nëse shoferi nuk reagon mjaft shpejt, gjë që ul ndjeshëm rrezikun e një aksidenti.

Kamera 360 °

Me sistemin e ri të ndihmës së parkimit që përdor një kamerë 360 °, manovrat e parkimit janë më të lehta, më precize dhe pa stres.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?