Continue

New Jeep Compass 4xe Rechargeable Hybrid

New Jeep Compass 4xe Rechargeable Hybrid

Evolucioni i dizajnit të formave

Jeep ® Compass 4xe plug-in Hibrid evoluon dhe shfaq një linjë të re me një qasje moderne dhe elegante.

Linja të reja

Një stil elegant, më këmbëngulës… më shumë Jeep. Pjesa e përparme e Jeep Compass 4xe plug-in hibrid është ridizenjuar me linja më të forta, të cilat theksojnë madhështinë dhe qëndrueshmërinë e tij. Ndryshimi fillon me grilën e re ikonike me shtatë hapësira, me linja më moderne që shtrihen deri te dritat dhe tek parakolpi i përparmë.

Linjat 4xe

Jeep ® Compass 4xe thekson stilin e modelit me detaje unike, siç është logo e re prej kromi 4xe në derën e pasme. Logo e Compass e rrethuar me blu është nënshkrimi emblematik i gamës 4xe.

Rrota aliazh

Një gamë e re e gomave të aliazhit është zhvilluar plotësisht me dizajne ekskluzive. Ka diçka për shijen e çdokujt.

Porta e pasme elektrike

Teknologjia elektrike e cila aktivizohet pa duar (opsionale ose standarde) lejon që Jeep ® Compass 4xe të hapet dhe mbyllet edhe me krahë të ngarkuar. Një lëvizje e thjeshtë e këmbës aktivizon sensorët e vendosur nën parakolpin e pasmë.

Aksesorët Mopar®

Personalizoni Jeep ® Compass 4xe me aksesorët Mopar.

Ngjitëse e zezë pëe pasqyrën tuaj

Mbajtëse shtesë mbi tavanin e makinës tuaj

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?