Continue

New Jeep Compass 4xe Rechargeable Hybrid

New Jeep Compass 4xe Rechargeable Hybrid

Revolutionary design

New interior with a clean and contemporary design where comfort, space and technology play an essential role.

'' UCONNECT 5 '' TOUCHSCREEN INFOTAINMENT SYSTEM

Për herë të parë në një Jeep, radio Uconnect dominon panelin me ekranin e saj 10.1 ”, 30% më i madh se gjenerata e mëparshme.

Konfigurimi i pajisjeve dixhitale me Ekran 10.25 "TFT

Compass 4xe plug-in hybridështë i pari Jeep ® SUV i pajisur me panelin e ri, të ridizenjuar plotësisht të instrumentave dixhital me një ekran 10.25 “Full HD”

Timon i ri

Jeep ® Compass 4xe plug-in hybrid sjell një timon të ri, tepër manovrues dhe ergonomik. Me një pamje më të rafinuar, i mbuluar me lëkurë të zezë e punuar në qepje.

Dizajn dhe tapiceria

Paneli i ri Jeep ® Compass spikat me modelin dhe materialet premium.

 

Më shumë hapësirë e brendshme

Interiori i Jeep ® Compass 4xe është shumë më i gjerë dhe ofron më shumë hapësirë.

Më shumë hapësirë për vendosjen e sendeve tuaja

Ndarjet dhe hapësira e krijuar, e vendosur pas levës së kutisë së shpejtësisë, poshtë mbështetëses së krahut tuaj, janë ridizenjuar plotësisht për t’ju dhënë akoma më shumë hapësirë: 7.2 L ndaj 2.8L kundrejt modeleve të mëparshme.

Organizim i materialeve tuaja

Shtresë tapeti e cilësisë më të lartë

Çantë për organizimin e materialeve tuaja

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?