Continue

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Gramlina

Çdo Jeep® Wrangler është i pajisur me një gramlinë të vendosur poshtë strukturës së makinës e cila ndihmon në mbrojtjen e elemtëve të saj më të rëndësishë me një shtresë çeliku prej 2.5 mm në rezervuarin e karburantit dhe në sarboratorin dhe boshtit e trasmisionit.

Veshje interiori me material tepër cilësor si edhe veshje me material lëkure

Modeli Sahara është I pajisur me veshje të ndenjëseve me një material tepër cilësor, ku ndër të tjera mund të zgjidhni veshjen e tyre me material lëkure.

Akse të përparme dhe të pasme Dana® 44

Akse të përparme dhe të pasme Dana® 44
Modeli klasik i vërtetë është bërë që t’i rezistojë kohës dhe që të krijojë besim tek ju. Qëndrueshmëria vjen si pasojë e aksesve të përparme dhe të pasme Front Dana 44, të cilat janë standarde vetëm në Rubicon.

BEST-IN-CLASS PËR KOMODITET GJATË UDHËTIMIT

Me parafangot, maskarinen me 7 ndarje dhe me dyer dhe tavan te cmontueshem Wrangler 2017 është makina që të gjithë do donin. Per nje pamje me fantastike ne modelin Sahara, zgjidhni ngjyren Freedom Top® hard.

KARAKTERISTIKAT E MODELIT SAHARA

• Rrotat
• Sedilje me qepje të veçantë
• Parafango me ngjyrën e makinës
• Sistem Audio Alpine® Premium

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?