Continue

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Parafango me ngjyrën e makinës

Modeli Sahara është I pajisur me veshje të ndenjëseve me një material tepër cilësor, ku ndër të tjera mund të zgjidhni veshjen e tyre me material lëkure.

Pasqyrë e pasme me ndriçim Led

Kur ju nevojitet te ndaloni dhe te orientoheni, pasqyra e mesit kunder dritave te gjata dhe me LED, ju ndihmon te gjeni rrugen tuaj.

Disqe 18"

Disqe 18″, të cilat të tërheqin menjëherë vëmendjen.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?