Continue

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Electronic Sway Bar Disconnect

Ky sistem ju lejon që të çaktivizoni automatikisht sway bar kur jeni duke I dhënë makinës nën 29 km / orë në llojin 4LO. Rrotat e përparme pastaj mund të bien dhe të kompresohen deri në 25% më tej.

INTERIOR I RAFINUAR

Brenda modelit 2017 Wrangler Unlimited, ju do të shijoni hapësirën e mjaftueshme, detajet të rafinuara dhe tejet të veçanta, karakteristikë e këtij lloji, të cilat do t’ju ndihmojnë për të shijuar në maksimum çdo aventurë që do të ndërmerrni. Udhëtimi juaj do të bëhet akoma edhe më komod në sajë të ndenjësve të përparme me ngrohje, mbajtëseve të gotave me ndriçim dhe dritave të pasme LED.

PAJISJE ME NDRIÇIM

Çdo Wrangler Unlimited vjen me hapësirën poshtë këmbëve dhe mbajtësen e gotave të ndiçuar duke jua bërë sa më komod udhëtimin.

KONTROLL AUTOMATIK I TEMPERATURËS

Sistemi I disponueshëm I Kontrollit Automatik të Temperaturës (ATC) rregullon ciklet e ngrohjes dhe ftohjes duke ju krijuar një ambient me rehati makismale.

STRUKTURË FUNKSIONALE

•Timon me veshje lëkure
•Interior lehtëssiht I pastrueshë
•Kroskot me celes
•Sistem Audio Apline® Premium

Interior lehtësisht i pastrueshëm

Kur niseni me Jeep® Wrangler-in në një aventurë të re, është e pashmangshme që edhe të bëheni pak pis si pasoje terrenit ku po shkoni . Për pastrimin e interiorit tw automjetit tuaj, juve ju duhet vetëm të hiqni piletat e kullimit të dyshemesë që gjenden në hapësirë poshtë këmbëve tuaj. Lani, thajeni dhe nisuni menjëherë në aventurën e rradhës.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?