Continue

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Motor me naftë 2.8 CRD

Motor me naftë 2.8 CRD
Motori I jashtëzakonshmëm me naftë (CRD) 2.8 16V DOHC, me 4 cilindra është vlerësuar me 200 kf në 3.600 rpm dhe me një çift rrotullues prej 460 Nm në 1600-2600 r / min (me kambio automatike).

Kutia e Shperndarjes Rock-Trac®

Sistemi unik Rock-Trac® 4×4 me kutine e shperndarjes rezistente dhe 4:1 xhiro te uleta me trasmision manual ju lejon te drejtoni makinen mbi terren te veshtire dhe me pengesa per te shkuar ne vende qe te tjeret vetem i enderrojne.

PERFOMANCË E JASHTËZAKONSHME OFF-ROAD

Aftësita e Jeep® Wrangler Unlimited ju krijin mundësinë për të eksploruar çdo lloj terreni. Fuqia tërheqëse ju që të keni kontroll edhe në terrenet më të ashpra. Artikulacioni Jeep® Wrangler rrit performancen on dhe off road, duke rritur fleksibilitetin, artikulimin e akseve dhe rrotave ne udhëtim.
Manovrimi është çelësi për të shmangur situatat emergjente dhe dëmtimin e automjetit tuaj. Lartësia nga toka e Jeep® Wrangler Unlimited dhe mbrojtësja që ndodhet poshtë makinës e bën këtë makinë të aftë për të kaluar çdo terren të vështirë si gurë, dru dhe rrugë e paniveluar. Kaloni çdo rrymë uji me besim të plotë në sajë të Water Fording që ofron izolim të plotë elektrik plus pozicionimi i lartë optimal i ajrosjes.

IDEALI PËR ÇDO TERREN

Simboli Trail Rated® në automjetet Jeep® 4×4 nënkupton aftësinë e tyre për të udhëtuar nç cfarëdolloj terreni.
Borë | Baltë | Rërë | Shkëbinj

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?