Continue

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

Best-in-Class Audio

Jeep® Wrangler Unlimited Sahara përmban Alpine® Audio Best-in-Class me shtatë altoparlantë dhe që në sajë të amplifikatorit prej 460 vat të ndarë në dy bokse, një 8×12-inch subwoofer dhe katër 6.5-inch altoparlantë, bëjnë të mundur që ju të keni nivelin më të mirë të audios. Zbuloni një nivel të ri në teknologjinë e audios.

KARAKTERISTIKAT E MODELIT RUBICON

• Akse të përparme dhe të pasme Dana® 44
• Electronic Sway Bar Disconnect
• Sistemi Rock-Trac® 4×4
• Mbylla e diferencialeve Truall-Lok®

TEKNOLOGJIA MË E FUNDIT

Me sistemin Uconnect ™ ju mund të menaxhoni të gjitha mediat tuaja. Kontrolli zanor e bën udhëtimin me Jeep® Wrangler Unlimited shumë të sigurtë sepse ju mund të përdorni zërin tuaj për të stacionin e radios stacionet dhe për të folur në telefon, pa ju dashur që të hiqni sytë nga rruga.
Sistemi Uconnect ™ Navigation me GPS të avancuar ju krijon mundësinë për të përcaktuar destinacionin tuaj të rradhës nëpërmjet zërit tuaj. Ju mund të flisni në telefon teksa jeni duke i dhënë makinës, në sajë të sistemit të komunikimit zanor in-vehicle voice- active. Ju mund të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar përmes CD / DVD, MP3s, remote USB port, auxiliary input jack, hard disc storage, Voice Command, dhe Bluetooth® streaming audio.

AIRBAG DHE FRENAT ANTILOCK

Jeep® Wrangler Unlimited vjen me një gamë të gjerë të standardeve dhe sigurisë, duke përfshirë duke perfshire disa pozicione te airbageve te ballor ne versionin standard dhe disa airbag anesor plotesues. Karakteristika të tjera përfshijnë kabinën e çmontueshme, ABS per on dhe of road, Brake Assist dhe shumë të tjera.

Kontrolli i Diferencialeve Tru-Lok®

Kontrolli elektronik i diferencialëve si të përparmë ashtu edhe të pasmë Tru-Lok® ju ndihmon në balancimin e shpejtësisë midis rrotave në të majtë dhe atyre në të djathtë për tërheqje të pabesueshme. Çelësi i levës së montuar në panel mund të bllokojë ose boshtet e pasme ose të dyja.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?