Continue

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

JEEP® WRANGLER UNLIMITED

ME JEEP® WRANGLER UNLIMITED
AVENTURA NUK PËRFUNDON KURRË

Sistemi Command-Trac® 4x4

Zbulojeni aventurën tuaj të ardhshme me sistemin Command-Trac® 4×4. Ky sistemi ka një shakllë të ulët prej 2.72:1 në terrenet shkëmbore dhe një tërheqje thuajse neutrale në terrenet e sheshtë. Kur kërkohet më shumë tërheqje, fuqia me katër rrota mund t’ju ndihmojë të tejkaloni lehtësisht vështirësitë sidomos në terren me pjerrësi të theksuar. Sistemi Command-Trac® 4×4 së bashku me NV241 GII ju mundëson performancën më të mirë.

KARAKTERISTIKAT E MODELIT SPORT

• Motor 2.8 CRD
• Sistem Command-Trac® 4×4
• Skid Plates
• Interior lehtësisht i pastureshëm”

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?