Continue

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

SIGURIA NE AVENTURAT E PERDITSHME

Jeep® Wrangler ju ndihmon te mbroni veten dhe te dashurit tuaj fale parametrave te sigurise me te mire ne kategori, te cilet perfshijne ne versionin standard aribag te perparem multistage qe ju ofrojne mbrojtje te sigurt duke kombinuar fuqine e hapjes me forcen e impaktit, mundesine per side-supplemental airbags me sensore dhe konstruksionin body-on-frame.

MBROJTJE KUDO QE SHKONI

Sistemi i stabilizimit elektronik (ESC) eshte nje sistem i avancuar i dizenjuar per te asistuar shoferin ne mbajtjen nen kontroll te makines gjate gjithe kohes. Ai ju ndihmon kur filloni te over- ose under-steer duke aplikuar individualisht frenat dhe kontroll mbi gazin deri ne momentin qe ju ktheheni ne rruge. Sistemi elektronik i zbutjeve te rrotullimit (ERM) identifikon mundesine e rreshqitjes dhe aplikon force frenuese per te parandaluar mundesine e ndonje aksidenti. Me tej, Jeep® Wrangler ofron kontroll te fuqeises terheqese per te gjitha shpejtesite me nje kalibrim special per ngarje ne 4LO, nje sistem asitimi i frenimit dhe ABS ne te 4 rrotat per te permiresuar kontrollin mbi mjetin dhe per te ulur distancen e frenimit ne siperfaqe te thate dhe te rreshqiteshme.

HILL DESCENT CONTROL AND HILL START ASSIST

Hill Descent Control helps you monitor throttle, speed and braking when traveling downhill.

TRAILER SWAY CONTROL

As part of Electronic Stabilty Control (ESC), Trailer Sway Control (TSC) helps keep you safely and securely on course and under control.

TIRE PRESSURE MONITORING

A Tire Pressure Monitoring Display System comes standard on all Wrangler models, so you’ll always drive with the utmost confidence.

REMOTE KEYLESS ENTRY AND SENTRY KEY®

Lets you lock and unlock doors. A Sentry Key® antitheft engine immobilizer also makes impossible for anyone to drive your vehicle.

UCONNECT® SYSTEM WITH NAVIGATION BY GARMIN®

Includes an Uconnect® 430N System, Web by Mopar, SiriusXM® Travel Link, Navigation by Garmin® and Uconnect® Voice Command.

STRENGTH AND POWER ARE IN ITS DNA

High-strength steel is integrated into the B-pillar in the vehicle floor help to improve side-impact performance and vehicle stiffness.

SHIKIMI MBRAPA ME LED

Kur ju nevojitet te ndaloni dhe te orientoheni, pasqyra e mesit kunder dritave te gjata dhe me LED, ju ndihmon te gjeni rrugen tuaj.

KONTROLL AUTOMATIK I TEMPERATURES

Sistemi I kontrolli automatik te temperatures (ATC) rregullon automatikisht ciklet e ngrohjes dhe ftohjes duke ju krijuar nje ambjent optimal.

Electronic Sway Bar Disconnect

Ky sistem te lejon shkeputjen automatike te sway bar gjate ngarjes nen 29km/h ne menyren 4LO. Gomat e perparme mund te ulen dhe te ofrojne 25% me shume terhqeje.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?