Continue

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

NJE IKONE LEHTESISHT E DALLUESHME NE BOTE

MJETI ZYRTAR I AVENTURES

Jeep® Wrangler I ka te gjitha, sido qe te vendosi te dilni, me tavan te forte, tavane te bute ose pa tavan. Me sistemin modular Freedom Top® , ju mund te miksoni ngjyrat ose te kombinoni ngjyren e makines me ngjyren e tavanit. Ose te zgjidhni lehtesisht te magazinueshme dhe lehtesisht per tu hapur tavanin e bute Sunrider® .

ZGJIDHNI OPSIONIN E TAVANIT:

• Pa Tavan
• Tavan I forte
• Tavan I bute
• Tavan I forte me ngjyren e trupit te makines

HAPINI DYERT PER LIRI

Nese doni te shkoni ne nje aventure standade ose ne nje aventure me me liri open-air, ju mund te zgjidhni midis dyerve te cmontueshme, dyreve me kornize me dritare roll-up, me mundesi per dritareve elektrike dhe kycjeve te dyerve elektrike, map pockets with mesh net and aluminum-forged hinges ose dyer te cmontueshme gjysem kornize me kycje manuale.

ZGJIDHNI KONFIGURIMIN E DYERVE:

• ME DYER
• PA DYER

DISQET DHE GOMAT

Opsionet e disqeve te Jeep® Wrangler’s jane baza e cdo aventure qe ja vlen te merret. Shumica e disqeve kane nje design qe parandalon gevishtjet qe mund te nodhin kur ngisni off-road. Disqet e aluminit zvogelojne peshen tek timoni per nje drejtim me preciz dhe te permiresuar.

ZGJIDHNI DISQET

• 16″ disqe celiku Standard ne Sport
• 18″ disqe celiku Optional ne Sport
• 18″ disqe alumini Standard ne Sahara
• 18″ disqe alumini Standard ne Rubicon

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?