Continue

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

Jeep® vehicle 
Mopar® accessories

Suspension Lift Kits, Winch Bumpers, Rock Rails, Differential Guards, Off-Road Light Kits.

McKinley e zeze me qepje ngjyre gri.

Vjen me panel instrumentesh te zi lart e poshte. Jeep® Wrangler zoteron nje interior agresiv me konfort te mahnitshem opsione te tjera qe perfshijne sendiljet lekure perpara me ngrohje dhe mbajtese gotash me ndricim.

MCKINLEY JESHILE ULLIRI

McKinley Jeshile Ulliri me qepje ngjyre kafe.
Kjo eshte nje ngjyre eksluzive per Jeep® Wrangler Sahara. Vjen me panel instrumentesh te zi lart e poshte. Sendlijet lekure ngjyre jeshile ulliri me qepje perfshijne logon Sahara ne mbeshtetese.

SEDOSO/RIVET

Sedoso/Rivet ne ngjyre te zeze me qepje ngjyre gri.
Vjen me panel instrumentesh te zi lart e poshte. Sendiljet cope Sedoso me inserte cope Rivet vijne ngjyre e zeze me qepje ngjyre te erret e shkrire kendeshem me ngjyren e erret te panelit te instrumenteve lart e poshte.

SEDOSO/JEEP® HEX

Sedoso/Jeep® HEX ne ngjyre te zeze me qepje ngjyre gri.

Comes with black upper and lower instrument panel. Sedoso cloth seats with Jeep® hex cloth inserts are black and match the black upper and lower instrument panel.

FORM WITH FUNCTION

•Timon I mbeshtjellur me lekure me speed/audio/EVIC control
•Sendilje me ngorhje
•Kroskot me celes
•Burim karikimi

ME SHUME LIRI PER ZBAVITJE

Mbajini syte ne rruge dhe duart ne timon fale kontrolleve zanore te cilet ju lejojne qe te zgjidhni kanalet e radios dhe bejne telefonatat shume me te thjeshta. Sistem i avancuar GPS navigation dhe mundesine e caktimit te destinacionit permes zerit eshte i mundur fale Uconnect™, tani me nje kerkese te thjeshte mund te marresh drejtimin per ne aeroport, muzeum ose dyqanin tuaj te preferuar. Uconnect™ Phone eshte sistemi i komunikimit Bluetooth qe lejon te flisni pa hequr duart nga timoni. Me ne fund, ju mund te degjoni muziken tuaj te preferuar nepermjet CDs/DVDs, MP3s, remote USB port, auxiliary input jack, hard disc storage, Voice Command, dhe Bluetooth® streaming audio.

WASH-OUT INTERIOR WITH DRAING PLUGS

Cdo Jeep® Wrangler vjen me interior rezistent dhe lehtesisht te pastrueshem me kanale kulluese per ujin. Pra vazhdoni dhe perfshihuni ne situata te bukura dhe jo shume te pastra.

HAPESIRE E MADHE PER BAGAZHET

Wrangler ka nje bagazh te gjere dhe te zgjerueshem fale sendiljeve qe palosen. Gjerat me vlere jane te sigurta fale nje kroskotit te sigurt me celes.

A RUGGED, YET REFINED, INTERIOR

Brenda Wrangler 2017, ju do te shijoni nje hapsire te bollshme, padyshim e projektuar per nje mbrojtje nga zhurmat dhe drridhjet, gjithashtu egronomike.
Gjithasthu ju do te perfitoni komfort dhe karakteristika si : sendilje perpara lekure me ngrohje, mbajtese gotash te ndricueshme, drite ne pjesen e kembeve dhe pasqyren e mesit, me mbrojtje kunder dritave te gjata.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?