Continue

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER AVENTURIER I LINDUR

Command-Trac® 4x4

Pushtoni aventuren e rradhes me sistemin Command-Trac® 4×4 . Sistemi shift-on-the-fly i provuar ne 2.72:1 low range rock crawling (performanca ne terrene te veshtira) dhe neutrale per terheqje ngarkese ne terrene normale. Kur kerkohet me shume fuqi terheqese fuqia 4×4 te ndihmon te kalosh pengesa dhe terrene te rreshqitshme. Sistemi Command-Trac® 4×4 me NV241 GII transfer case te jep performancen me te mire.

KARAKTERISTIKAT SPORTIVE

• Motorr 2.8 CRD
• Command-Trac® Sistem 4×4
• Skid Plates
• Wash-out Interior

Parafango me ngjyren e makines.

Wrangler Sahara me parafango ne ngjyren e makines dhe me maskarine metalike te shndritshme dhe feneret ne forme unaze krijojne nje pamje premium dhe te kompletuar.

SULMO CDO TERREN

Stema Trail Rated® ne mjetet 4×4 Jeep® 4×4 nenkupton aftesine e tyre per te performuar ne cdo lloj kushtesh.

Bore | Balte | Rere | Gure

Kutia e Shperndarjes Rock-Trac®

Sistemi unik Rock-Trac® 4×4 me kutine e shperndarjes rezistente dhe 4:1 xhiro te uleta me trasmision manual ju lejon te drejtoni makinen mbi terren te veshtire dhe me pengesa per te shkuar ne vende qe te tjeret vetem i enderrojne.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?