Continue

JEEP® COMPASS

JEEP® COMPASS

4X4 E PAKRAHASUESHME

Një kombinim i aftësisë të pakrahasueshme 4×4 me opsionet më të avancuara të fuqisë së karburantit, e bën All-Neë Jeep® Compass, SUV-in më kompakt. Zgjidhni midis dy motorëve me benzinë ose katër me naftë. Jeep® Compass legjendar është i pajisur me një sistem të ri të avancuar me kohë të plotë 4×4, duke i ofruar klientëvë atë që SUV-et e tjerë nuk mund t’i aofrojnë.

Çatia e zezë

Modeli Jeep® Compass Limited ka një çati të zezë, e cila e bënë këtë makinë akoma edhe me unike në llojin e saj.

KARAKTERISTIKAT E MODELIT TRAILHAWK®

•Sistemet 4×4
•Pjesa e zezë mbi kroskot
•Këndet e Nisjes
•Sistemi Selec-Terrain®

Sistemet 4x4

Jeep® Compass Tërësisht i Ri ofron dy sisteme inovative të lëvizjes në grupin e makinave 4×4. Ato janë Jeep® Active Drive dhe Jeep® Active Drive Loë në mënyrë atuomatike dhe të pandërprerë ndahen ndërmjet 4×2 dhe 4×4 për menaxhimin e çiftit të rrotullimit dhe të një traksioni optinal.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?