Continue

JEEP® COMPASS

JEEP® COMPASS

Këndet e Nisjes

Jeep® Compass Trailhawk® e arrin aftësinë e Trail Rated® me anë të një qasjeje të pashoqe, kënde të shkëputjes dhe nisjes, falë fasadës unike dhe lartësisë së rritur të udhëtimit. Best-in-Class gjithashtu përfshin edhe një platformë që e mbron gjatë rrëshqitjes, kontroll në disheza dhe goma 17”.

Sistemi Selec-Terrain®

Sistemi Selec-Terrain® i menaxhimit të traksionit është dizajnuar për të optimizuar këtë makinë në çdo lloj terreni. Ajo koordinon elektronikisht dhe optimizon deri në 12 sisteme që sigurojnë kontroll të shumë të gjerë të automjetit.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?