Continue

JEEP® COMPASS

JEEP® COMPASS

Maskarino e zëzë me ndarje gri

Jeep-i® legjendar me maskarinon në fushë të zezë me shtatë ndarje ku secila prej tyre rrethohet nga një kornizë në ngjyrë kromi.

Dritaret me kornizë në ngjyrë kromi

Dritaret ndodhen brenda një kornize kromi e cila ia shton akoma edhe më shumë finesën kësaj makine. Të gjitha këto detaje e bëjën Jeep® Compass Tërësisht të Ri një automjet që nuk mund të kalojë pa tërhequr vëmendjen e të gjithëve që e shohin.

Pjesa e zezë mbi kroskot

Pjesa e zezë mbi kroskot e bën Jeep® Compass Trailhawk® Tërësisht të Ri, lehtësisht të dallueshëm dhe të identifikueshëm ndër të tjerë.

EKSTERIOR TËRHEQËS

Nën një profil agresiv dhe të sofistikuar, ky automjet diferencohet lehtë nga të tjerët. Në sajë të dizajnit të saj aerodinamik, Jeep® Compass të krijon idenë e pasjes së një qëndrimi konfident. Çatia e zezë e disponueshme dhe e gjithë korniza prej kromi DLO që e përshkron të gjithë makinën deri tek rrotat e pasme, e bën SUV-in e ri lehtëssiht të dallueshëm. Ju zor se do të bini në sy nëse do jeni duke drejtuar Jeep® Compass Tërësisht të Ri, sepse ai e merr të gjithë vëmendjen e të tjerëve për vete.

DETAJE TË PËRSOSURA

•Timon me veshje lëkure
•Sistem Uconnect™ 8.4 NAV
•Sistem Selec-Terrain®
•Transmision Automatik

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?