Continue

JEEP® COMPASS

JEEP® COMPASS

PËRJETONI EKSPERIENCËN E REALITETIT VIRTUAL TË JEEP® COMPASS TËRËSISHT TË RI

A doni të jeni i pari që ta drejtoni atë? Tani ju mund të jeni edhe ndër të parët që e shikoni atë në 360 °. Ju mund të jeni fatlumi i parë që mund të përjetoni një eksperiencë interaktive dhe të shikoni më nga afër Jeep® Compass Tërësisht të Ri, nëpërmjet teknologjisë së realitetit virtual tejet të lartë të mundësuar nga telefoni celular smartfonë, Lenovo Phab2 Pro. Bëhuni pjesë e kësaj eksperienceduke rezervuar sa më parë vendin tuaj.

NXITONI TË JENI TË PARËT DHE TË PËRFITONI

Nxitoni të jeni ndër të parët që do të drejtojnë SUV-in e shumëpritur të këtij viti. Zbuloni ofertën e dedikuar për Jeep® Compass Tërësisht të Ri, më e mira e inovacionit në aspektin e dizajnit, teknologjisë dhe aftësive.

BUKURI INOVATIVE

Tradicionalja dhe e reja takohen së bashku në Jeep® Compass Tërësisht të Ri, duke rinovuar tiparin më të rëndësishëm që e bën dizajnin e markës Jeep® aq legjendare. Profili i saj i lëmuar dhe aerodinamik reflektohet në çdo detaj të saj, nga masakrinoja e saj me shtatë ndarje në ngjyrë kromi e deri tek ndriçimi i kësaj bukurie nëpërmjet dritave Led.

UDHËTONI PËRTEJ TË ZAKONSHMES

Jeep® Compass Tërësisht i Ri ju mundëson udhëtimin në shtigje përtej të zakonshmes, aty ku me anë të automjeteve të tjera nuk mund të shkoni dhe t’i eksploroni. Dizajni, Eksperienca e Përdoruesit, Teknologjia dhe Aftësia, të cilët me anë të punës së tyre kanë ndryshuar mënyrë e të menduarit, kanë ndryshuar gjithashtu shoqërinë dhe jetën e përditshme, duke frymëzuar qasjen e njerëzve për të parë dhe bashkëvepruar me botën.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?