Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

Motorr 6.4L Hemi V8

Jeep® Grand Cherokee SRT® është në gjendje të kapërcejë edhe sfidat më të vështira. Përshtatni përvojën tuaj të drejtimit, duke e bërë atë unike. Ndjeni fuqinë e motorrit 6.4L HEMI® V8, goditni kontrollin e lançimit dhe mbështeteni pas sediljes tuaj.
6.4L HEMI® V8 siguron 468 HP / 344 KW përmes një shpejtësie të efektshme AT? Merrni në kontroll drejtimin e automjetit ose përdorni opsionin plotësisht automatik.

KONTROLL NISJE

Shtypni butonin, mbani frenat, rregulloni timonin dhe sigurohuni plotësisht. Lëshoni frenat dhe automjeti juaj do të përshpejtohet sa më shumë të jetë e mundur falë rrotullimeve minimale të gomave.

SELEC-TRAC®

Përmirësoni performancën e automjetit në sajë të sistemit Selec-Trac®. Falë një interferimi të thjeshtë ju mund të kontrolloni rotullimet, ndryshoni orarin, kontrollin e stabilitetit dhe planifikimin e motorëve.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?