Continue

Pasioni për sfidat

06 August 2018

Dy emblema historike

Jeep është krenar që ka një partner si Juventus për të ndarë sukseset e arritura. Bluza bardhezi që Juventus ka veshur për më shumë se një shekull është një simbol i elegancës dhe fuqisë. E njëjta gjë vlen edhe për portretin e grilës me shtatë hapësira që karakterizon çdo makinë Jeep. Tradita dhe reputacioni duhet të ruhen me çdo kusht.

Simboli i një kampioni

Ashtu si emblema e gjelbër / bardhë / kuqe në fanellën e Juventusi që simbolizon superioritetin në futbollin italian, ashtu edhe ikona Trail Rated simbolizon aftësinë e automjeteve të Jeep për të pushtuar çdo rrugë.
Vetëm lojtarët e Juventus gëzojnë mundësinë të mbajnë këtë emblemë ikonë. E njëjta gjë është edhe për automjetet e Jeep, vetëm ato që kanë demonstruar aftësitë e tyre në të gjitha terrenet më të vështira në botë, mund të kenë emblemën Trail Rated.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?