Continue

JEEP® & WORLD SURF LEAGUE

29 June 2018

Marka Jeep® është partneri zyrtar dhe ekskluziv global i automobilave të World Tour Surf League 2018 Championship.

Na quani çmendërisht të apasionuar. Marka Jeep, WSL dhe kultura e sërfit ndajnë një lloj pasioni të veçantë: një përpjekje e vazhdueshme për të eksploruar botën tonë me energji të lartë dhe entuziazëm të patrembur. Ajo që disa njerëz e quajnë të çmendur, ne e quajmë pasion.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?