Continue

JEEP® JAMBOREE KALENDARI I ADVENTURES PËR VJESHTË 2015

28 August 2015

Ky lloj modeli i makinës Jeep®  është projektuar dhe ndërtuar për çdo lloj aventure në natyrë gjatë të katra stinëve të vitit, vjeshta nuk përbën aspak përjashtim. Teksa përgatiteni për të eksploruar shtigje të reja në aventurën tuaj për këtë vit, Jeep Jamboree USA ju vjen në ndihme me anë të eventeve të planifikuara për të gjithë sezonin. Për t’ju ndihmuar që të jeni sa më të përgatitur gjatë aventurës suaj të rradhës, Jeep Blog ju vjen nw ndihmw me një listë të plotë të ngjarjeve që do të zhvillohen, së bashku me këshillat e nevojshme q të mos përballeni me asnjë të papritur.

Me plot energji edhe pse sapo kemi përfunduar disa prej garave gjatw verës, ku midis shumë destinacioneve mund të përmendim, atë të Rubiconit në Kaliforni dhe atë në ishullin Drummond në Miçigan, së bashku me Jeep Jamboree në po shohim edhe për shumë aventura të tjera . Verës dalëngadalë po i vjen fundi për këtë vit, por marka Jeep nuk ndalet, duke hyrë furishëm drejt stinës së vjeshtës me udhëtime akoma edhe më të gjata, duke përfshirë këtu edhe udhëtime në destinacione legjendare të tilla si Hot Springs, Arkansas dhe Moab, Utah. Temperatura mund të shwnojnë rënie në shtator, tetor dhe nëntor, por kjo nuk do të na ndalojë neve asapk që të mos eksplorojmë destinacione të reja.

Më poshtë do të gjeni frymëzimin e duhur për përgatitjen tuaj, në aventurën e rradhës, në garën që zhvillohet pët të 17 vit rradhazi në MOAB, me Jeep Jamboree, në datat 22-24 tetor.

Jeep Jamboree USA qëndron në krye të të gjitha modeleve të tjera off-road që nga viti 1953. Guidat tejet profesionale dhe me eksperiencë shumëvjeçare i vijnë në ndihmë të gjithëve, që nga fillestarët e deri tek ekspertët, që të eksplorojnë disa nga shtigjet më të bukura dhe më sfiduese të vendit. Si për ata që janë në kërkim të aventurës së rradhës apo edhe për ata që janë vetëm kuriozë për të testuar aftësinë e automjetit të Jeep, këta ekspertë do t’ju ofrojnë ndihmën e nevojshme që të mos keni edhe problemin më të vogël edhe nështigjet më të ashpra duke ju dërguar mu në zemër të aventurës.

Nëse planifikoni që të jeni pjesë Jeep Jamboree USA, off road, apo nëse thjesht jeni duke u përgatitur për udhëtimin tuaj të rradhws gjatë vejeshtës, Blogu i mundësuar nga Jeep, ju vjen nëndihmëme tëgjitha këshillat e nevojshme për tënjohur terrenin. Nëse planifikoni të shkoni për kamping ne ju këshillojmë të zgjidhni një nga 15 bazat tona. Por ju mund të vizitoni edhe postimet në blogun tone dhe të përgatiteni paraprakisht për aventurën tuaj të rradhës, në një terren të ashpër.

Për të gjithë të apasionuarit e aventurave off-road, ne ju krijojmë mundësinë për ta personalizuar Jeep-in tuaj me Mopar®, më i miri në llojin e tij për pajisjet e makinave off-road.

Tani që jeni gati për t’u nisur në udhëtimin tuaj të rradhës, ne ju ftojmë të shikoni se çfarë kemi panifikuar për ju për të gjithë stinën e vjeshtës dhe të dimrit

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?