Continue

Dy ikona, një shpirt unik

06 September 2018

Marka e Jeep® ka ndarë gjithmonë një sërë vlerash të rëndësishme me Harley-Davidson® dhe për këtë arsye ndihemi të privilegjuar që, për të pestin vit radhazi, ajo që tani më shumë se një partneritet, është bërë një vëllazëri e vërtetë. Marka e Jeep® do të ketë një shumëllojshmëri veprimtarish të mbushura plot emocione dhe argëtim gjatë ngjarjeve më të rëndësishme të organizuara nga Harley-Davidson®.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?