Continue

Camp Jeep® 2018

29 June 2018

Korrik 13, 14, 15, Red Bull Ring, Austria
Përjetoni një fundjavë të veçantë me familjen dhe me Jeep® tuaj.

Jeep® Camp

Edicioni i pestë i ngjarjes më të madhe të grupit Jeep® Owners Group do të mbahet nga 13 deri më 15 korrik 2018. Ngjarja do të tërheqë pronarët dhe tifozët e markës Jeep® nga e gjithë Evropa për të festuar ardhjen e markës Jeep® Wrangler JL, e cila mund të testohet në vend.

Vendndodhja

Spielberg është një rajon që ka një sërë avantazhesh. Një peizazh i mrekullueshëm që është pjesë përbërëse e recetës sonë për aventurat e shënuara nga pasioni autentik i offroad-ut të pastër.


I pasur me ngjarje, sportive dhe argëtuese, e që përfshijnë “Dy ditë” do të jetë një rast shumë i veçantë, sepse do t’ju japë pjesëmarrësve një eksperiencë unike: të njohin brezin e ri “grindavec” te makinave Jeep, zbuluar në një premierë botërore në shfaqjen e fundit në Los Angeles, dhe mbi të gjitha vënë në provë aftësitë e jashtëzakonshme të ikonës Jeep® në rrugët ekstreme. Më 15 korrik, një nga ditët kur nuk do të jetë Camp Jeep®, është një datë e veçantë për entuziastët pas markës Amerikane: në fakt, më 15 korrik, 1941, Willys nënshkroi kontratën me ushtrinë Amerikane për t’u bërë prodhuesi kryesore i asaj që u bë i njohur si automjeti i parë Jeep®: i pandalshëm Willys-Overland MA.

Vit pas viti, Camp Jeep® karakterizohet nga një program gjithnjë e më i pasur aktivitetesh për vizitorët, me disqe të testimit jashtë rrugës, kurse teorike dhe praktike të mbajtura nga Jeep® Academy dhe shumë aktivitete të tjera në natyrë. Do të jetë një mundësi unike për t’u takuar me njerëz të rinj, të argëtohen dhe të jetojnë aventura të paharrueshme. Regjistrimi bëhet online për Jeep® kamp.

https://ownersgroup.jeep.com/lv/lv/activities/events/2018/07/camp-jeep-2018

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?