Continue

Cookies

Cookies

Çfarë janë cookies?

Cookies janë disa skedarë të vegjël tekstesh që ruhen në kompjuterin ose celularin tuaj, kur ju jeni duke vizituar faqen tonë.

Pse ne përdorim cookies:
Ne përdorim cookies për të qenë të sigurt se do t’ju ofrojmë eksperiencën më të mirë në faqen tonë. Faqja jonë përdor cookies, të cilat mund të përfshijnë cookies të palës së tretë, për t’ju dërguar reklama që i përshtaten interesave tuaja.

A janë të gjitha cookies të njëjta?

Cookies mund të klasifikohen si më poshtë: Cookies për sesione. Këto cookies fshihen automatikisht kur ju mbyllni shfletuesin tuaj. Cookies të përhershme. Këto cookies mbeten në pajisjen tuaj deri sa të skadojnë (që mund të jetë brenda disa minutave, ditëve ose viteve, pas krijimit/përditësimit të tyre). Cookies të palës së tretë. Këto cookies ruhen në emër të palëve të treta. Ato mund të menaxhohen duke fshirë ose përcaktuar shfletuesin tuaj. Megjithatë, këtu mund të keni disa kufizime në të drejtat e përdorimit. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.aboutcookies.org ose www.allaboutcookies.org

Si të menaxhoni cookies duke përdorur faqen tonë

Për t’ju ofruar përvojën më të mirë në menaxhimin e cookies, ne i klasifikojmë cookie-t e kësaj faqeje në katër kategori, bazuar në qëllimin e tyre: esenciale, komoditeti , performance, reklamimi. Ju mund të aktivizoni dhe çaktivizoni direkt nga kjo faqe secilën nga kategoritë e mësipërme të cookies (me përjashtim të cookies esenciale, të cilat janë të domosdoshme). Në rastin e cookies të palëve të treta, kjo faqe nuk do t’i përdorë ato pas çaktivizimit (ne nuk mund t’i fshijmë ato).

Esenciale:
Këto cookies janë thelbësore për funksionimin e duhur të faqeve të internetit dhe veçorive të tyre. P.sh. Cookies të autentifikimit.

Komoditeti:
Këto cookies na mundësojë të përmirësojmë komoditetin në përdorimin e internetit dhe për të siguruar karakteristika të ndryshme. P.sh. Comfort Cookies mund të përdoren për të ruajtur rezultatet e kërkimit, gjuhën, përmasat e karaktereve, etj.

Performanca:
Këto cookies mbledhin informacion në lidhje me mënyrën sesi e përdorni faqen. Cookies të performancës na ndihmojnë, për shembull, për të identifikuar fushat me shikueshmërinë më të lartë në faqen tonë të internetit. Në këtë mënyrë, ne mund të përshtasim përmbajtjen e faqes sonë sipas nevojave tuaja, duke përmirësuar atë që ju ofrojmë.

Reklamimi:
Këto cookies përdoren për të dërguar reklama dhe informacione promovuese posaçërisht për ju, p.sh. duke u bazuar në faqet e internetit që vizitoni më shumë.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?