Continue

GRUPI I PRONAREVE JEEP®

29 June 2018

Jeep® Owners Group është i vetmi grup zyrtar që bashkon të gjithë tifozët që drejtojnë një Jeep®, për disa ditë ose për një jetë, dhe ata që ëndërrojnë ta nisin atë në të ardhmen.

Pronarët e një makine Jeep® janë automatikisht anëtarë të Grupit të Pronarëve Jeep® dhe do të kenë qasje në një sërë aktivitetesh ekskluzive, zbritje dhe produkte të dizajnuara posaçërisht për ta.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?