Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

Ngjyrat

kadife e kuqe, linjë e kuqe, diamant i zi, e bardhë e ndezur, e bardhë e fildishtë, argjend metalik, kristal granit, gri rinoceront, blu e vërtetë

KARAKTERISTIKAT KRYESORE SRT®

  • Motorr 6.4L Hemi V8
  • Interior i frymëzuar nga Garat
  • Pamje e Jashtme Ekskluzivisht SRT®
  • Sistem Frenimi Brembo

Motorr 6.4L Hemi V8

Ndjeni/përjetoni fuqinë masive të motorit 6.4L HEMI® V8 me një transmetim automatik me shpejtësi tetë. Përdorni plotësisht modalitetin automatik për kontrollin e drejtimit. Eco Mode dhe Fuel Saver Technology ndihmojnë si në fuqi ashtu edhe në efikasitet.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?