Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

JEEP® GRAND CHEROKEE SRT

SRT®-Pamje e Jashtme Ekskluzive

Dallohuni nga e zakonshmja, me modelin e ri 2017 Jeep® Grand Cherokee SRT® me front dhe grila të përparme krejtësisht të reja, projektuar për stilin dhe aerodinamikën optimale. Jeep® Grand Cherokee SRT® karakterizohet nga një stil agresiv dhe atletik.

VËSHTRIM AGRESIV

Pjesa e përparme karakterizohet nga grila me shtatë hapësira e sjellë në ngjyrë të zezë. Siguroni pamjen më tërheqëse falë CommandView® për stilin e pakrahasueshëm që ofron tavani panoramik.
Ky tipar i vjen në dispozicion për një eksperiencë sa më të bukur të drejtimit në pamje të hapur. Grand Cherokee SRT® Advanced Headlamps, bi-xenon High-Intensity, discharge headlamps, sinjale të kthyera dhe llampat e reja të mjegullës LED i japin Grand Cherokee SRT® një profil që nuk mund të harrohet.

Pershendetje, Si mund t'ju ndihmojmë?