Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE

JEEP® GRAND CHEROKEE

GRAND CHEROKEE LAREDO

• Transmetim automatik me 8 shpejtësi
• Rrota alumini të lëmuara 18 ”
• Fenerë të përparmë Dy-Ksenon HID me Drita të Shkurtra LED
• Ndenjëse elektrike shoferi me 8 mënyra dhe ndenjëse e pasagjerit me 6 mënyra
• Hyr dhe Shko Pa Çelës
• Pasqyrë mesi me pamje të vetë errësueshme dhe pasqyra të palosshme elektrike
• Radio DAB UConnect 8,4 ” me prekje ekrani me dhe komandë zëri

GRAND CHEROKEE LIMITED

• Ndenjëse të Zbukuruara me Lëkurë
• Ndenjëse me ngrohje (rreshti i parë dhe i dytë)
• Sens parkimi para dhe prapa
• Kamera mbështetëse pas ParkView ™ me rrjet Dinamik.
• Derë bagazhi elektrike
• Paketë e memories (ndenjëset, radio, ndenjësja e shoferit, pasqyrat e jashtme)”

GRAND CHEROKEE OVERLAND

• Rrota alumini të lëmuara 20 ”
• Ndenjëse të Zbukuruara me Lëkurë Nappa dhe Ndenjëse të ajrosura përpara
• Panel instrumentesh Zbukuruar me Lëkurë
• Pezullimi pneumatik Quadra-Lift
• Çati dielli Panoramike me dy kanate
• Ekran me prekje Uconnect Smartouch Navigation 8.4 ” me Radio DAB
• Kontroll përshatës lundrimi, FCW me zbutjen të Përplasjes dhe monitorim të vendeve pa pamje

GRAND CHEROKEE SUMMIT

• Rrota alumini të lëmuara 20 ” me shtresë të pastër Satin
• Ndenjëse të zbukuruara me lëkurë Natura Plus
• Tavan i veshur me material premium si kashmir
• Drita të përparme Dy-Ksenon HID të Përshtatshme
• Altoparlant Harman Kardon 19 me subwoofer dhe amplifikator 825 vat

GRAND CHEROKEE TRAILHAWK

•Quadra-Lift Air Suspension
•Quadra-Drive II w/ Rear eLSD Standard (Including Selec-Speed Control)
•18″” polished aluminum wheels
•Leather / Suede Seats with Trailhawk Logos
•Ventilated seats Red Accent Stitching
•A nine-speaker, 506-watt Alpine® Surround Sound System
•Uconnect™ Off-Road Pages
•Selec-Terrain® traction control
•Sculpted performance seats with suede bolsters