Continue

JEEP® GRAND CHEROKEE

JEEP® GRAND CHEROKEE

MË E MIRA E THELBIT TONË

Nga dritat e parme tek pasqyrat elektrike palosëse të ngrohshme me spote, pjesa e jashtme tejet e bukur dhe muskulare e Grand Cherokee 2016 është ndërtuar me një stil dhe elegance që mbështetet nga vetëbesimi i aftësisë për të gjitha motet.

AVANTAZHET E LUKSIT

Pjesa e pasme e Jeep Grand Cherokee 2016 ofron fenerë të rinj që janë më të mëdha dhe kanë ndriçim LED të mirënjohur. Bishti aerodinamik është më i madh. Dera e bagazhit është ripunuar për më tepër shikueshmëri përmes dritares së pasme dhe fashia e poshtme është tani specifike për modelin me dy marmita shkarkimi në dispozivion. Një serbator i ri pa kapak dhe një derë e ngritshme ofron më tepër thjeshtësi dhe dobi. Përveç kësaj, Grand Cherokee Summit vjen me një mbulesë të integruar të nyjes/ hitch kur ajo nuk nevojitet.

RROTAT DHE GOMAT

E bërë për performance epike në rrugë dhe terren të vështirë, Grand Cherokee është e aftë deri tek rrotat dhe gomat. Së bashku me një Sistem standard Monitorimi të Presionit të Gomave, automjeti ofron gjithashtu opcione të tilla si Rrotë 18 inç e disponueshme me Grupin Terren i Vështirë.