Continue

JEEP® GRAND
CHEROKEE

JEEP® GRAND
CHEROKEE

KONTROLL FËRKIMI ZGJIDH TERRENIN®

Aftësia e automjetit Legendary Jeep® përmirësohet me sistemin e kontrollit të fërkimit Zgjidh Terrenin®, duke ju dhënë pesë mënyra për të tejkaluar pothuajse çdo kusht, përfshirë dëborën. Fërkimi/tërheqja rritet edhe nëpërmjet sistemeve të disponueshme Quadra-Trac II® ose Quadra-Drive® II 4WD. Sistemi i pezullimit të ajrit në dispozicion Quadra-Lift® përmban pesë cilësime lartësie për performancë optimale të ngarjes së mjetit.

TRANSMISION I BUTË DHE EFIÇENT ME TETË SHPEJTËSI

Transmetimi i ri i jashtëzakonshëm automatik me tetë shpejtësi siguron përshpejtim të shpejtë dhe zhvendosje të butë. Futeni marshin e ri në Modalitetin Sport ose Ngarje/Drive dhe keni kontroll të plotë të ndryshimeve me kontrollet e marshit të instaluara në timon. Ai lejon një raport zvarritjeje prej 44.1: 1 për të ndihmuar në terrenet e vështira (kur është i pajisur me një kuti transferimi me dy shpejtësi).

INOVACIONI NA SOLLI KËTU

Një dizajn i jashtëm, i sigurt dhe elegant. Për vitin 2017, Grand Cherokee vjen me një pamje të re, duke përfshirë stilin premium, një maskarino dhe një fashë të re, dizajn të ri të rrotave dhe drita të reja kundër mjegullës.

Në vitin 2017, Jeep® mirëpret modelin Jeep® Grand Cherokee Trailhawk® Tërësisht të Ri.

NJË NIVEL I RI RAFINIMI

Modeli i ri i sofistikuar i Summit përmban një ambient të brendshëm më luksoz dhe tërheqës me ndenjëset e reja premium të ngrohshme dhe të zbukuruara me lëkurë Natura Plus me skaje rripi, veshje tavani (headliner) si kashmir fin dhe thekse ekzotike me ngjyra të hapura, me dekorime të theksuara unike të bakrit ose kromit. Përkushtimi ynë ndaj përsosmërisë mbartet mbi panelin e instrumenteve, panelet e dyerve, tastierën e qendrës dhe marshi/mbështetësja e krahut e re zbukuruar me lëkurë.

V6 MULTIJET II NAFTË 3.0L

Motori i ri i naftës TurboDiesel V6 3.0L ofron teknologji nafte të pastër me emision të ulët të CO2. Fuqia e pastër dhe e rafinuar ndihmon në sigurimin e kursimit optimal të karburantit me performancë mbresëlënëse. E kombinuar me transmisionin automatik të avancuar tetë shpejtësi, Jeep® Grand Cherokee 2016 mund të tërheqë deri në 3.500 kg (7.400 lbs), kështu që tani mund të tërhiqni pothuajse të gjitha sendet tuaja kudo që dëshiron të shkojë zemra juaj nomade.

JASTËKË AJRI - PËR MBROJTJE NGA TË GJITHA ANËT

Tani me mbi 70 karakteristika në dispozicion për sigurinë teknike dhe sigurinë, Grand Cherokee 2016 vjen standarde jastëkë ajri të shumëfishtë për shoferin dhe pasagjerin para dhe jastëkë ajri shtesë anësore. Zonat standarde të përplasjes në pjesën e përparme të automjetit dhe trarët mbrotjës të dyerve anësore (të integruar në dizajn) gjithashtu ndihmojnë në thithjen e energjisë së tepërt dhe për të zvogëluar transferimin e tij tek personat e ulur.