Continue

JEEP® CHEROKEE

JEEP® CHEROKEE

MBI 70 KARAKTERISTIKA TË SIGURISË TEKNIKE DHE SIGURISË NË DISPOZICION

Jeep® Cherokee ofron më shumë se 70 funksione standarde dhe të disponueshme për sigurinë teknike dhe sigurinë, përfshirë perde anësorë me gjatë të plotë dhe jastëk anësor ajri për kraharorin, Paralajmëri të Nisjes në Korsi më Sense Korsie, Kontrollin e Lundrimit të Përshtatshëm me Nalo dhe Nisu dhe Asistencë Parkimi Paralel dhe Pingul, Monitorim i Qosheve Pa Pamje dhe Zbulim i Rrugëve të Kryqëzuara Pas.

ASISTENË PARKIMI PARALEL DHE PINGUL

Parkimi mund të jetë i vështirë ndonjëherë. Për t’i lehtësuar gjërat sadopak, Cherokee përmban një sistem të avancuar që njeh hapjet dhe ju nxit me komanda si të parkoni në një hapësirë. Thjesht shtypni një buton për të vënë në punë sensorët tejzanor për ndihmë në parkim. Ky
sistem punon me Sistemin e Asistenës së Parkimit Para dhe Pas ParkSense® për të shtuar një masë shtesë sigurie teknike dhe të sigurisë.

SISTEMI I SHMANGIES SË AKSIDENTEVE

Cherokee Plotësisht e Re ofron rehatinë e karakteristikave të Sigurisë Teknike dhe Sigurisë, si dhe ndihmesa trajnuese për t’ju ndihmuar të jeni në kontroll dhe të merrni vendime më të mira. Vetëm disa nga
shumë sistemet e disponueshme përfshijnë: Monitorimin e Qosheve Pa Pamje +, Kamera Mbështetëse Pas ParkView® me linja dinamike rrjetë dhe Kontroll Elektronik të Qëndrueshmërisë.

HYR DHE NISU PA ÇELËS

Hyr dhe Shko Pa Çelës lejon zhbllokimin e automjetit duke prekur dorezat e derës së parme kur çelësin e keni me vete. Kur të keni hyrë brenda, thjesht shtypni butonin NISU / NDALO (START/STOP) teksa shtypni pedalin e frenave për të ndezuar motorin.

KAMERA MBËSHTETËSA PRAPA PËR PAMJE PARKIMI®

Kamera e Pasme Mbështetëse ParkView® ju ndihmon
të dilni nga parkimi me vetëbesim. Sistemi
shfaq një imazh video të pjesës së pasme me rrjetat dinamike distance kur jeni duke lëvizur mbapsht. Gjatë parkimit dhe
manovra të tjera të ngjashme, ky sistem ndihmon
duke sjellë në vëmendjen tuaj me anë të ekranit objektet në pjesën e pasme që janë të fshehura.