Continue

JEEP® CHEROKEE

JEEP® CHEROKEE

LIRI NË PALOSJE

Cherokee ka përshtatshmërinë dhe fleksibilitetin për të rritur jetesën tuaj aktive. Qoftë fëmijë apo kaiake që fryhen, Cherokee është zgjedhja pa kompromis. Ndenjëset e rreshtit të dytë të palosshme 60/40 rrëshqasin përpara dhe mund të shtyhen pas gjashtë inç (15.24 cm) për më tepër rehati dhe fleksibilitet të ngarkesës. Edhe shpinoret e tyre kthehen pas.

Menaxhimi i ngarkesës në bord

Sistemi i Manaxhimit të Ngarkesës së Jeep® shfrytëzon në maksimum hapësirën e pasme të ngarkesës duke shtuar fleksibilitetin që ju nevojitet për stilin aktiv të jetesës suaj. Aksesorët e disponueshëm Mopar®, përfshirë një kosh ngarkese, ftohës të palosshëm, paketën e ndihmës së parë/urgjencës dhe paketën e aksesorëve për terren të vështirë instaluar në rrjetën modul të ngarkesës së pasme për zgjidhje të sigurta magazinimi.

JETA E PARË SIPAS KUSHTEVE TUAJA

Sistemi inovativ i manaxhimit të ngarkesës në automjetin Jeep® shton çengela të dobishme dhe një mbajtëse të heqshme për çantën e blerjeve, si dhe shumë zgjidhje shtesë inovative dhe të dobishme për magazinim, përfshirë një Paketë të Ndihmës së Parë. Pajisjet të disponueshme nëpër markën Mopar®.

MAGAZINIM NË NDENJËSE

Ndenjësja e pasagjerit para e palosshme në dispozicion me magazinim në ndenjëse ofron dobi, funksionalitet dhe një vend të këndshëm për të ruajtur sendet tuaja me vlerë kur jeni duke lëvizur.

MAGAZINIM NË KROSKOT

Një kuti e rafinuar, e mbuluar lart ndodhet mbi radion në majë të panelit të instrumenteve për ruajtjen e sendeve të tilla si një portofol apo telefon.

UCONNECT® 8.4

Uconnect ofron një sërë veçorish të lehta për t’u përdorur për të ndihmuar shoferët të qëndrojnë të lidhur, të informuar dhe të përqëndruar në ngarjen e automjetit. Ai i ndihmon ata të kuptojnë se si t’i përdorin dhe t’i venë në punë tiparet e shumta, dhe të lidhin mjetet e tyre personale të komunikimit dhe mediale me tiparet elektronike të automjetit.

• E disponueshme në të gjitha modelet
• Ekran me prekje me rezolucion të lartë 8.4”inç
• Lundrim i të gjitha tipareve me një hyrje zanore të vetme të destinacionit
• TDA/DAB (Transmetim dixhital audio) Radio me Nyjë Mediale Aux/USB/SD dhe integrim aparati lëvizës iPod®
• Lidhje Bluetooth® me Telefon pa Duar,
Audio e Transmetueshme, Komandë e Zërit dhe Lexues Mesazhes
• Kontroll të Klimës përmes ekranit me prekje

SISTEM UCONNECT® 8.4 ME RADIO

Kjo teknologji e përparuar ju lejon të qëndroni të lidhur me atë që ka më shumë rëndësi – pa humbur përqëndrimin te rruga.

• Standarde te ‘Limited’ dhe ‘Trailhawk’
• Ekran me prekje me rezolucion të lartë 8.4”inç
• TDA/DAB (Transmetim dixhital audio) Radio me Nyjë Mediale Aux/USB/SD dhe integrim aparati lëvizës iPod®
Lidhje Bluetooth® me Telefon pa Duar, Audio e Transmetueshme, Komandë e Zërit dhe Lexues Mesazhes
• Kontroll të Klimës përmes ekranit me prekje

SISTEM UCONNECT® 5 ME RADIO

Kjo teknologji e përparuar ju lejon të qëndroni të lidhur me atë që ka më shumë rëndësi – pa humbur përqëndrimin te rruga.

• Standarde te ‘Longitude’
• Ekran me prekje me rezolucion të lartë 5″ inç
• Radio me Nyjë Mediale Aux/USB/SD dhe integrim aparati lëvizës iPod®
• Paneli qendror i integruar përfshin çelësa dhe kontrolle të njohura për audion, ngrohjen, ventilimin dhe ajrin e kondicionuar
• Lidhje Bluetooth® me Telefon pa Duar, Audio e Transmetueshme, Komandë e Zërit dhe Lexues Mesazhes

PANEL INSTRUMENTESH PREMUM

Paneli Plotësisht i Ri i Instrumenteve me definicion të lartë 7″ përshtatet sipas shijeve tuaja individuale dhe ofron definicion tepër të qartë. Ju mund të lëvizni nëpër grafikë të lehtë për t’u përdorur nga përdoruesi me prekjen e një butoni në timon duke i mbajtur sytë te rruga.

PËRVOJË NË AJËR TË PASTËR

Cherokee ka dy opcione fantastike për të thithur diellin dhe për të shijuar lirinë e ajrit të pastë. Dritarja panoramike e ventilimit CommandView® në tavan me dy kanate përfshin një tendë dhe një kanat qelqi të fiksuar në pjesën e pasme. Sistemi i dritares së ventilimit ajër i pastër Sky Slider® në tavan ekskluzive për klasin e hap botën tuaj me një të shtypur të butonit.