Continue

JEEP® CHEROKEE

JEEP® CHEROKEE

SPORT - LONGITUDE - TRAILHAWK - LIMITED - OVERLAND

Cherokee e Re është projektuar për të ardhmen me një pamje të jashtme të re, të freskët dhe agresive që nderon trashëgiminë e saj legjendare: forma e saj tërësisht e re duket mahnitëse edhe për syrin më kritik. Ajo ka një qëndrim të fuqishëm, një proporcion agresiv të rrotave me trupin dhe një prani komanduese në rrugë. Versioni ‘Longitude’ paraqet karakteristika në versionin ‘Sport’ që bëhen edhe më ekskluzive në versionin ‘Limited’, versioni ‘Trailhawk’ e çon qëndrimin e Jeep® në skaj, për të përfunduar me nivelin e rregullt ‘Overland’, i cili i shton gamës elemente ekskluzive dhe teknologjinë më të fundit.

FITIMTARE

2015 JEEP® CHEROKEE LIMITED
Nje dizajn i jashtem qe terheq vemendjen, e skalitur ne brendesi, deri ne31 hwy mpg and over 70 standard me karakteristika sigurie dhe sigurimi, e vendosin Cherokee Limited ne nje klas te gjithen te saji.

EGËRSIA ËSHTË E BUKURA

Jeep® Cherokee plotësisht e re e ngre standardin me ngarje, manovrim dhe kursim superior karburanti, aftësi 4×4 më të mirat e klasit dhe teknologji ekskluzive të klasit. Kjo është për ata që kërkojnë edhe formë edhe substancë. E dimensionuar në mënyrë të përsosur për të performuar me aftësi të sofistikuara dhe efikase, Jeep® Cherokee e Re shkon në të gjitha anët me Jeep® e tij legjendar të markës ADN.

CILËSI E PAKOMPROMENTUESHME

Cherokee e Re prezanton një stil unik, në modë në gamën e Jeep®. Thjesht hidhini një sy të gjitha detajeve dhe do të zbuloni edhe një brendësi premium, të punuar mirë me një përdorim të madh të materialeve të buta në prekje: një përzierje e sofistikuar e formave fluide të skalitura me dorë, materiale me cilësi të lartë, ngjyra novatore dhe zgjedhje të materialeve, mjeshtëri të saktë, teknologji dhe karakteristikat më të fundit. Një botë e përsosjes unike që pret të zbulohet. Nga ju!

AFTËSI PA KOMPROMIS

Pentastar i ri V-6, 3.2 litër është pasardhësi i parë i të mirënjohurit Pentastar V-6, 3.6 litra dhe përfiton nga të njëjtat risi që i dhanë industrisë së saj paraardhëse të zhvendosjes më të gjerë lavdërime të mëdha për efikasitetin, fuqinë dhe përsosjen e saj. Kjo kontribuon në një përvojë të rafinuar të ngarjes së automjetit me zvogëlim të vlerës së zhurmës, dridhjeve dhe ashpërsisë (NVH/ZhDA) dhe një balancë të jashtëzakonshme të prodhimit më të lartë të fuqisë specifike (84.2 kuaj fuqi për litër), ndërkohë që ofron përmirësime në kursimin e karburantit prej 30 përqind kundrejt motorit të kaluar V-6.

SIGURI PËR MENDJE TË QETË

“Mbi 70 tipare standarde dhe të disponueshme të sigurisë teknike dhe sigurisë i shtohen kujdestarisë së guximshme të Cherokee. Timoni i ri i Jeep® vendos shumë kontrolle në majë të gishtave tuaj në mënyrë të sigurt. Me një bazë të fortë, të farkëtuar me çelik me fuqi të lartë prej 65 përqind, inxhinierët më pas i shtuan një gamë të plotë karakteristikash aktive dhe pasive për të ofruar qetësi të mendjes për çdo kilometër.
Opsionet kryesore përfshijnë Kontrollin Përshtatës të Lundrimit (Adaptive Cruise Control) me Ndal dhe Nisu që përdor sensorë radar dhe video për të ndihmuar në ruajtjen e një distance të caktuar mes jush dhe automjetit tjetër dhe madje mund ta ndalojë plotësisht automjetin në mënyrë automatike, nëse i kërkohet.
Asistenca e re e Parkimit Paralele dhe Pingul përdor sensorë ultrazanor për t’ju ndihmuar të hyni me lehtësi në hapësirat e parkimit dhe Paralajmërimi i Nisjes në Korsi Sense Korsie (Lanesense Lane Departure Warning) ju drejton në një rrugë të sigurt”.