60 SISTEME SIGURIE

Siguria juaj qëndron në qendër të Jeep® Renegade. Me mbi 60 karakteristika të sigurisë dhe mbrojtjes, në SUV, do të ndiheni të sigurt pas timonit të Jeep® Renegade, çfarëdo që të bëni.

Më Shumë

Jeep i ri – Compass!

Grila me shtatë hapësira, personifikim i një legjende. Ndriçim i jashtëzakonshëm, falë fuqisë led. Stili i pakrahasueshëm i tavanit panoramic. Lini gjurmën tuaj, në çdo parakalim. Ju prezantojmë Jeep i ri – Compass!

Të rejat më të fundit nga Jeep